אני שמחה לשמוע שמצאת את סגנון הציור שאתה אוהב.
אפשר להגיד שאת המשוכה הראשונה עברתם, במיוחד אם זה הציור הראשון שאתם רוצים לקנות ואתם מרגישים שאתם לא יודעים מהיכן להתחיל.
יש המון ציורים והמון ציירים, ומי שזו לו הפעם הראשונה לחפש, יש סיכוי גדול מאוד שמרוב עצים לא רואים את היער, או במילים אחרות, מרוב ציורים ומרוב ציירים אתם הולכים לאיבוד ביער.
אל תצאו עדיין מהבית. הרבה יותר קל להמשיך ולחפש בגוגל מהכורסא בבית (לרובנו גם אין ברירה אחרת בימי הקורונה). עכשיו, כשאתם יודעים מה הסגנון שהכי מדבר אליכם התחילו לחפש באופן ממוקד יותר. למשל, ציור ריאליסטי, ציור מופשט וכדומה.
עדיף בשלב זה להוסיף את מצע הציור למילות החיפוש, על מנת לצמצם עוד את האפשרויות, אבל בואו נניח שאתם מחפשים ציור על נייר. אפשר להקליד למשל "ציור נוף ריאליסטי על נייר", או "פורטרט על בד".
זה המקום להזכיר שבציור על נייר הצייר משתמש בצבעי מים, בצבעי שמן, בצבעי אקריליק, בגירי פסטל לסוגיהם, בעפרונות, בדיו ועוד. בציור על בד הצייר משתמש בצבעי שמן, צבעי אקריליק, צבעי טמפרה ובעוד סוגי צבעים כיד הדמיון הטובה עליו ובעיקר סוגי הצבעים האהובים עליו. אם לכם זה לא ממש משנה, אז אפשר להקליד בחיפוש בגוגל למשל "ציור נוף על בד", "ציור פורטרט על נייר", "ציור נאיבי על בד" וכדומה. אם סוג הצבע שהצייר השתמש בו ממש חשוב לכם אז אפשר להקליד "ציור בדיו על נייר" "ציור נאיבי אקריליק על בד", "ציור מופשט שמן על בד" וכדומה. כשתתחילו לחפש תגלו שנפתחות אפשרויות חיפוש נוספות ממוקדות לחיפוש שלכם.
חשוב! כשאתם מוצאים ציורים שאהבתם דרך האינטרנט, תעשו רשימה של שמות הציירים שציירו את הציורים. הרשימה הזו תעזור לכם מאוד בהמשך.
*בצילום ציור של הצייר נסים זלאיט